Latest News

Cele mai bune filme de comedie

Care sunt cele mai bune filme de comedie ? Iată Top 3 filme de comedie pe care trebuie să le vezi.



Uneori, dupa o zi tensionata doar o comedie buna iti mai poate readuce zambetul si buna dispozitie. Exista o sumedenie de filme de comedie bune care au aparut in ultimii 15 ani astfel ca lista acestora ar putea sa includa o multime de filme de comedie pe care ar trebui sa le vedeti cu siguranta.

Iată 3 recomandări cu cele mai haioase  filme de comedie :

1. Marea mahmureală - The Hangover ( 2009 )

Cu doua zile inainte de nunta, Doug si cei trei prieteni ai lui care urmeaza sa-i devina cavaleri de onoare pleaca cu masina spre Las Vegas pentru a organiza o petrecere a burlacilor de care sa-si aduca aminte cu placere si nostalgie toata viata. A doua zi dimineata, atunci cand se trezesc confuzi si dezorientati din somn dupa o noapte de betie, cei trei cavaleri de onoare constata cu stupoare ca viitorul mire a disparut fara urma si ca, in schimb, in camera lor se afla un bebelus in varsta de aproximativ 6 luni, iar prin baie se plimba nestingherit un tigru. O adevarata aventura
2.The 40 Year Old Virgin ( 2005 ) 
Andy Stitzer (Steve Carrell) are o slujba lejera la un magazin de electronice su un apartament dragut, in care se mandreste cu o colectie de figurine de super-eroi si cu reviste de benzi desenate. Un singur lucru nu e in regula la Andy: are 40 de ani si nu a facut niciodata dragoste! Prietenii lui de la magazin se dau peste cap pentru a-l face pe Andy sa-si piarda virginitatea, dar nimic nu-l ademeneste pe inocentul lor prieten sa renunte la castitate. Pana cand o intalneste pe Trish (Catherine Keener), care are 40 de ani si trei copii.
3. Jackass 3D ( 2010 Documentar ) 

Johnny Knoxville si gasca lui se intorc in Jackass 3 la vechile obiceiuri in acest al treilea film ce are la baza seria MTV. Noile acrobatii din Jackass 3 sunt si mai periculoase, dar spectaculoase. Nu recomandam sa incercati acrobatiile acestora fara o pregatire necesara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.