Latest News

Violetta 3 incepe in aceasta toamna la Disney Channel , alaturi de show-ul saptamanal I ♥ Violetta

Când începe sezonul 3 din Violetta ?


Un nou sezon din Violetta va fi lansat în această toamnă la Disney Channel , alături de un show săptămânal   "  I ♥ Violetta " , care te va ţine la curent cu unele întâmplări din spatele scenei , cu muzică , dans , modă şi multe altele .

Violetta 3 

Continuă să rămână foarte mare aşteptarea tuturor V-Lovers din România  , dornice să afle toate noile aventuri ale actiţei Martina Stoessel , protagonista principală din Violetta , serialul Disney îndrăgit de milioane de fani din întreaga lume .
 
Violetta 3 va fi lansat în această toamnă la Disney Channel şi îi prezintă încă o dată pe elevii studioului On Beat care au mai crescut puţin , dar care mai au multe de învăţat . Sezonul 3 începe cu turneul lor mondial plin de succes ce se apropie de sfârşit în Europa , iar elevii se întorc la Buenos Aires pentru ultimul an de şcoală . Însă succesul din Europa a schimbat ambiţiile lor personale , iar grupul odată unit începe să se destrame ...

 I ♥ Violetta

  Prezentat saptamanal de 3 fani ai Violettei, show-ul I ♥ Violetta va recapitula toate episoadele difuzate in saptamana respectiva si va oferi o scurta prezentare a episoadelor ce vor urma. Veti avea parte de invitati speciali, concursuri si mesaje din partea vedetelor serialului.
 I ♥ Violetta – iti va da sansa sa iti spui parerea despre noul sezon. Care este personajul tau preferat? Care este cantecul tau preferat? Cine ar putea fi un prieten mai bun pentru Violetta – Leon sau Diego, sau poate altcineva din trecutul ei, precum Thomas? Care este momentul tau preferat din ultimul sezon?

 Noul show "I Love Violetta" va pregăti lansarea sezonului al treilea al serialului "Violetta", care va avea premiera la Disney Channel pe 10 noiembrie.



 

Un comentariu:

  1. Personajul meu preferat : Lena
    Cantecul meu preferat: Euforia
    Vreau ca Violetta sa fie cu : Leon

    RăspundețiȘtergere

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.