Latest News

Ascensiunea lui Jupiter , cel mai urmarit film in cinematografe

„Ascensiunea lui Jupiter” se pozitioneaza pe locul intai la box office-ul romanesc. Actorilor Channing Tatum si Mila Kunis le revin rolurile principale in aventura 3D, semnata de fratii Wachowski si produsa de Warner Bros. Pictures


De pe strazile din Chicago spre cele mai indepartate galaxii, filmul „Ascensiunea lui Jupiter” este scris si regizat de fratii Wachowski. Producatorul premiat Grant Hill cu care lucreaza de la trilogia „Matrix” pana in prezent, produce filmul impreuna cu acestia. Roberto Malerba si Bruce Berman sunt producatori executivi.

Filmul aduce in prim plan povestea lui Jupiter Jones (Kunis), o tanara imigranta convinsa ca va avea un destin spectaculos care va trece dincolo de astre, desi realitatea cruda ii aminteste mereu ca e o simpla menajera, fara pic de noroc in dragoste. Doar atunci cand Caine (Tatum), un fost militar extrem de bine antrenat, porneste in cautarea sa, Jupiter incepe sa-si dea seama ca visele ei vor deveni in curand realitate. Codul ei genetic o face urmatoarea pe lista unei mosteniri extraordinare, fapt ce ar putea altera echilibrul universului.  


Ascensiunea lui Jupiter (Jupiter Ascending) (2015) subtitrat în română

via | procinema.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.