Latest News

Roata Norocului , din 23 august , la Kanal D

Preselectiile pentru "Roata Norocului" s-au incheiat . Emisiunea incepe din 23 august , cu Ana Maria Barnoschj si Adrian  Cristea .


"Roata Norocului" revine la Kanal D pentru a le aduce romanilor divertisment pur, energie, umor din plin si premii uriase! Din toamna, Bursucu' (Adrian Cristea) si Ana-Maria Barnoschi vor da startul unui nou sezon al celui mai indragit show-concurs din Romania.

La Kanal D, ”Roata Norocului” a cucerit milioane de telespectatori in cele patru sezoane in care a fost difuzat. Programul a inregistrat audiente uriase, a creat isterie in randul fanilor si a facut fericiti zeci de concurenti isteti si norocosi.  Incepand cu primul sezon, lansat in 2012, peste 17 milioane de telespectatori din intreaga tara (90% din populatia Romaniei) au urmarit , la Kanal D,  “Roata Norocului”.


In fiecare editie a show-ului Roata Norocului, trei concurenti vor dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a castiga o serie de premii constand in bani, piese de mobilier, produse cosmetice, electrocasnice, gadgeturi si masini. O vedeta va concura in fiecare editie a show-ului, premiile obtinute de aceasta mergand catre un caz social, ca si in sezoanele precedente.
via | kanal D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.