Latest News

Vocea Romaniei - sezonul sase : cine sunt primii opt concurenti

Prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta



Aseara a inceput un nou sezon din spectacolul suprem al vocilor, iar prima editie a fost magnifica. Sezonul sase din Vocea Romaniei a debutat in forta cu un moment impresionant pregatit pentru telespectatori de Tudor, Loredana, Smiley si Moga. Cei patru antrenori au cantat impreuna melodia It’s a kind of magic prin care au transmis foarte multa putere, dar si emotie.

Cine sunt primii opt concurenti care merg mai departe la Vocea Romaniei

Primii opt concurenti au fost alesi, antrenorii au fost foarte vocali, au luptat cu toate armele pentru vocile care au facut scena sa vibreze, au facut promisiuni si au asigurat un show de neuitat.

Iata primii opt concurenti : Teodora Buciu,  Miruna Ionescu, Corina Cuniuc, Alina Mocanu, Ionut Trif, Rucsandra Iliescu, Ramona Nerra, Adrian Corlaciu. 

Auditiile pe nevazute continua maine, de la 20:30, iar telespectatorii se vor bucura de inca o seara extraordinara plina de emotie, suspans, reactii surprinzatoare si voci memorabile. Printre melodiile pe care le vom asculta maine seara se afla Apa, interpretata in varianta reggae, That man, dar si o piesa sensibila care ii va emotiona pe antrenori, Get here. Lupta pentru cei mai buni concurenti va atinge un nou nivel in cea de-a doua editie, iar distractia va fi garantata de gazda emisiunii, Pavel Bartos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.