Latest News

THE VR CINEMA, primul cinematograf VR din Romania

Primul cinematograf VR, care va rula doar filme de realitate virtuala, s-a deschis de curand, la Veranda Mall din Bucuresti.

VR-Cinema-Filme-Realitate Virtuala

 Cu o investiţie de peste 150.000 euro, THE VR CINEMA este unul dintre primele cinematografe de realitate virtuală la nivel mondial. Iata ce declara Deborah Chen, fondatoarea THE VR CINEMA  „Odată cu lansarea primului cinema VR din România ne dorim să aducem curiozitatea de a încerca această experienţă tuturor, nu doar tinerilor, dar şi copiilor, bunicilor şi tuturor celor care, până acum, nu au avut oportunitatea de a descoperi minunata lume a VR-ului.

VR-cinema-Bucuresti

Realitatea virtuală este considerată drept cel mai inovator mijloc de comunicare, ca urmare a capacităţii sale fără precedent de a asigura experienţe şi de a pune în practică idei curajoase. Filmele de realitate virtuală au o putere incredibilă de a crea empatie şi de a stimula acţiunea şi imaginaţia. Ne dorim ca un număr cât mai mare de persoane să ia contact cu această tehnologie. În următorii ani, VR-ul va aduce schimbări majore în societatea noastră. De exemplu, realitatea virtuală poate fi utilizată în scop educaţional, oferindu-le elevilor posibilitatea de a învăţa mai rapid şi mult mai interactiv decât până acum. Imaginaţi-vă o lecţie de geografie în cadrul căreia elevii au ocazia de a merge pe gheaţa din Antarctica în timp ce învaţă despre calotele glaciare. Acestea pot fi o serie de experienţe foarte intuitive şi reale.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.