Latest News

Fort Boyard: din 1 octombrie la ProTV. Cine este batranul Perre Fouras?

Fort Boyard in varianta romaneasca a debutat duminica, 1 octombrie, la ProTV. 
poze fort boyard

 Incepand cu 1 octombrie, de la 20:30, serile de duminica vor fi pline de adrenalina, mister, fantezie, aventura si mult umor! Legendarul Fort Boyard isi deschide portile aventurii pentru vedetele din Romania. Prezentatorii sunt Paul Ipate şi Octavian Strunilă, iar din show nu lipsesc nici Passe-Partout şi Passe-Temps (cei originali). Fortăreaţa este păzită de Pere Fouras, bătrânul care le pune beţe în roate concurenţilor prin tot felul de probe. 

Tensiunea creste treptat in Fort Boyard, iar provocarile puse in calea concurentilor, de batranul Perre Fouras, cresc in dificultate pe masura ce vedetele inainteaza in fort. Premisa de la care porneste lupta impotriva fortului este simpla: cinci vedete fac echipa si trec prin probele pregatite pentru a aduna cheile si indiciile necesare deschiderii camerei comorilor, astfel incat sa ia cat mai mult aur din comoara lui Perre Fouras.

Vedetele concureaza importriva fortului, iar lupta incepe cu probe amuzante, dar deloc usoare in executie, urmand ca nivelul de dificultate sa creasca pe masura ce reusesc sa treaca cu bine si sa ia cheile puse la bataie.

Cine este Mos Fouras ( Perre Fouras) din Fort Boyard in varianta romaneasca? Rolul batranului Fouras este jucat de actorul Marius Manole, castigatorul show-lui "Uite cine danseaza".

cine este batranul Fouras

  Prima echipă de concurenţi care se luptă pentru a câştiga cheile este formată din Mihaela Rădulescu, Sandra Izbaşa, Corina Bud, Vlad Logigan şi Adi Nartea.

Poze Fort Boyard



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.