Latest News

Mireasa din Istanbul, un nou serial turcesc, din 8 noiembrie, la Kanal D

"Mireasa din Istanbul", la Kanal D, cu doi dintre cei mai iubiți actori

seriale turcesti-Mireasa din Istanbul

Mireasa din Istanbul este un serial de dragoste care te va tine cu sufletul la gura! Serialul incepe pe 8 noiembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. Telespectatorii il pot revedea pe actorul Ozcan Deniz, cunoscut din "Ziua in care mi s-a scris destinul", un serial ce a cucerit publicul din Romania.

Debutul serialului o prezintă pe Sureyya (Asli Enver), o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. Sureyya duce o viaţă modestă, alături de mătuşa ei, singura rudă pe care o mai are. Însă destinul fetei este pe cale să o surprindă; aceasta se îndrăgosteşte de un tânăr şi bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran (Ozcan Deniz). Familia barbatului este una dintre cele mai respectate, bogate şi nobile familii din Turcia. Capul familiei, chiar mama acestuia, Esma Sultan, are planuri mari pentru preferatul ei, unul dintre cei trei băieţi ai săi. Femeia doreşte să îi aranjeze lui Faruk o căsătorie avantajoasă, o noră după chipul şi asemănarea ei.

Mireasa din Istanbul - Video promo in romana


Poze Mireasa din Istanbul cu Asli Enver si Ozcan Deniz


seriale turcesti




filme turcesti


filme turcesti

seriale turcesti

Serialele turcești au făcut furori în ultimii ani pe micile ecrane. Nu rataţi începând din 8 noiembrie, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”, difuzat la Kanal D!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.