Latest News

"Mama", un nou serial turcesc la Antena 1 cu actrita Cansu Dere

"Mama" un serial turcesc cu Cansu Dere in rol principal din 11 decembrie la Antena 1.

Mama-antena 1-Cansu Dere

Antena 1 va difuza, incepand de luni, 11 decembrie, de la ora 14:00, telenovela turceasca Mama, care o are ca protagonista pe indragita actrita Cansu Dere, una dintre vedetele preferate ale telespectatorilor români.

 În „Mama“, Cansu Dere joacã rolul unei fotografe pe nume Zeynep. Pentru o zi, ea înlocuieşte o profesoară la o şcoală, în scurt timp urmând sã observe comportamentul ciudat al unei eleve pe nume Melek (Beren Gökyıldız). Dorind să afle mai multe despre ea, Zeynep descoperă că părinţii lui Melek se poartă urât cu ea acasă. Fără să stea prea mult pe gânduri, femeia ia o decizie care va schimba atât soarta micuţei, cat şi pe a ei pentru totdeauna.

Cansu Dere este cunoscută publicului din România după ce a jucat şi în serialele „Ezel“ şi „Suleyman Magnificul“ ce au fost difuzate în România de postul Kanal D. În serialul „Puterea Destinului“, Cansu Dere interpretează rolul Silei, o tânăra de 18 ani a cărei viaţă se schimbă după ce este păcălită să se căsătorească cu şeful unui clan dintr-o regiune.

Poze "Mama" cu Cansu Dere


Mama-actori-Cansu Dere-telenovele turcesti


telenovele turcesti-Mama

Poze din filmul Mama

telenovele turcesti

Cansu Dere-imagini

serial turcesc antena 1-Mama-Cansu Dere

Video Mama-serial turcesc cu Cansu Dere - Trailer

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.