Latest News

Exatlon: in editia de marti va avea loc prima eliminare din competitie

Ionut, Rafaela si Radu, din Echipa Razboinicilor, la judecata publicului.

exatlon romania episodul 5

In cea de-a cincea editie a reality show-ului “Exatlon”, difuzata  la Kanal D, batalia a fost stransa intre cele doua echipe care si-au disputat locul fruntas in competitie. Multa tensiune, adrenalina, nervi intinsi la maximum si acccidentari, de toate acestea s-au lovit cei douazeci de concurenti de la “Exatlon”, care au dat totul aseara in Arena pentru a putea fi salvati de la propunerile pentru eliminarea din concurs. A fost o lupta care a tinut cu sufletul la gura milioane de romani, cu atat mai mult cu cat diferenta dintre cele doua tabere, Echipa Razboinicilor si Echipa Faimosilor, nu era mai mare de un punct dupa fiecare etapa.

exatlon romania

Ionut, Rafaela si Radu au fost cei trei concurenti din Echipa Razboinicilor care au fost nominalizati de catre colegi si au fost propusi spre eliminare. Cei trei mai au o sansa de a fi salvati de public.

Exatlon este varianta românească a reality show-ului internațional bazat pe formatul original turcesc, difuzat în România pe Kanal D. Emisiunea a debutat pe 7 ianuarie 2018 și este prezentată de Cosmin Cernat. Show-ul cuprinde 20 de concurenți, zece vedete și zece oameni obișnuiți, care vor trece prin probe dificile, ce le vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și rezistența psihicǎ. Va exista un singur mare câștigător, care va intra în posesia premiului de 100.000 de euro.

Exatlon Romania - episodul 5 din 14 ianuarie 2018.

 „Exatlon“ poate fi urmărit patru zile pe săptămână, de sâmbătă până marți, de la ora 20:00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.