Latest News

Miley Cyrus si Liam Hemsworth se despart dupa opt luni de casnicie

Casatoriti anul trecut pe 23 decembrie,  ex regina de la Disney Chanel Miley Cyrus si actorul Liam Hemsworth s-au despartit

poze Miley Cyrus-Liam


Povestea de dragoste dintre Miley Cyrus si Liam Hemsworth pare ca s-a terminat. Au fost logoditi timp de 10 ani, iar anul trecut, in decembrie, au decis in sfarsit sa se casatoreasca. De fapt, in ultimele poze ale lui Miley Cyrus, se observa ca actrita si cantareata americana nu mai poarta verigheta. Aceste zvonuri au fost confirmate de catre un reprezentant al cantaretei:

„Liam și Miley au decis să se despartă. Au decis să facă ce e mai bine pentru ei, întrucât sunt persoane și parteneri care evoluează continuu. Astfel, se vor concentra asupra propriei persoane, cât și a carierei. Rămân în continuare părinți dedicați pentru toate animalele pe care le au împreună. Vă rugăm să le respectați decizia și viața privată”.

poze miley cyrus-poze kaitlynn carter


In aceasta perioada Miley Cyrus se afla in vacanta in Italia, mai precis la lacul din Como si a fost fotografiata de mai multe ori in compania celei care ar fi adevaratul motiv al despartirii. Este vorba despre bloggerita Kaitlynn Carter, care apare destul de des alaturi de Miley in pozele de pe Instagram.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.