Latest News

Larisa Iordache a anuntat ca se va casatori

 Fosta gimnasta Larisa Iordache retrasă din activitate în decembrie 2021, a anunţat, marţi, că a acceptat în prima zi a anului cererea în căsătorie a logodnicului său, Cristian Chiriţă

gimnasta Larisa Iordache


 „01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, este mesajul Larisei Iordache, în vârstă de 27 de ani, postat pe mai multe reţele sociale, alături de mai multe fotografii. În aprilie 2023, Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia. 

 Cine este Larisa Iordache 

 Larisa Iordache este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană. S-a născut la București, România, în 19 iunie 1996. Cariera ei de gimnastă a început la vârsta de 4 ani, când a început să practice gimnastica ritmică. 

La vârsta de 7 ani, s-a transferat la gimnastica artistică. Larisa Iordache și-a făcut debutul internațional în 2010, la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Feminină pentru Juniori de la Birmingham, Anglia. A câștigat patru medalii la această competiție, inclusiv o medalie de aur la sol. 

 În 2011, Larisa Iordache a câștigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică Feminină pentru Juniori de la Tokyo, Japonia. În 2012, Iordache a fost selectată pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Londra. A ajutat echipa României să câștige medalia de bronz în proba pe echipe. Iordache a continuat să câștige medalii la nivel internațional în anii următori. A câștigat o medalie de aur la sol și o medalie de argint la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Feminină de la Cluj-Napoca, România, în 2013. 




 A câștigat, de asemenea, o medalie de argint la bârnă la Campionatele Mondiale de Gimnastică Artistică Feminină de la Nanning, China, în 2014. Larisa Iordache a fost forțată să-și ia o pauză de doi ani din gimnastică din cauza unei accidentări la genunchi. S-a întors la competiție în 2020 și a câștigat patru medalii la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Feminină de la Mersin, Turcia. Iordache a fost, de asemenea, selectată pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 

Cu toate acestea, a fost nevoită să se retragă din competiție din cauza unei accidentări la spate. În ciuda provocărilor din cariera ei, Larisa Iordache este considerată una dintre cele mai mari gimnaste din România. A câștigat un total de 16 medalii la Campionatele Europene, mai multe decât oricare alt gimnast român.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.