Latest News

X Factor revine cu sezonul trei , la Antena 1

" X Factor " revine cu sezonul 3 , in aceasta seara , la Antena 1

Sezonul cu numărul trei al talent-show-ului „X-Factor“ revine în această seară, de la ora 20.30, la Antena1, cu o serie de schimbări în regulamentul de participare, dar şi cu câteva apriţii inedite .



Prima ediţie a concursului aduce în prim-plan concurenţi dintre cei mai diverşi. Pe lângă români, la preselecţiile show-ului au mai participat persoane din Nigeria, India, Cuba, Columbia sau China. „«X Factor» e mai divers ca oricând. Am întâlnit concurenţi din Nigeria, Italia, Cuba, Columbia, ba chiar şi China, oameni pasionaţi, care simt muzica şi care merită un loc în showbiz“, a declarat Delia Matache.

Pe lângă aceştia, la audiţiile show-ului a fost prezent şi Florin Ristei, fostul solist al trupei Amicii. „Dana“, hitul lansat de formaţie în anii 2000 i-a propulsat rapid pe Florin şi pe colegii săi în atenţia tuturor, dar, la fel de repede, au dispărut din peisajul media actual.

n primele etape ale talent show-ului, decizia în ceea ce priveşte concurenţii care merg mai departe va aparţine juriului. După etapa audiţiilor, urmează tabăra de pregătire. Toţi cei care au primit un răspuns afirmativ din partea membrilor juriului intră într-un cantonament de trei zile. După această etapă de pregătire vor rămâne 24 de semifinalişti. Publicul va avea în schimb ultimul cuvânt în marea finală şi va vota câştigătorul.


Cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor“ revine în această seară, de la 20:30, sub sloganul „Muzică şi suflet“. Delia, Dan Bittman şi Cheloo sunt cei care dau verdictul în privinţa calificărilor concurenţilor în etapele următoare, în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro, însă, ca în fiecare an, dezicia finală va aparţine telespecatorilor.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.