Latest News

Bunico , daca nu vrei sa imbatranesti asculta One Direction

Secretele unei bătrâneţi fericite : ascultă One Direction !


Practicarea de exerciţii fizice şi ascultarea pieselor pop lansate de One Direction  se numără printre secretele unei bătrâneţi fericite, potrivit unor  sfaturi formulate de un grup de asociaţii din Marea Britanie . Menţinerea siluetei, renunţarea la fumat şi adoptarea unei diete sănătoase par deja soluţii evidente pentru atingerea unei vârste înaintate. Însă oamenii care vor să aibă parte de o bătrâneţe fericită ar trebui să caute în colecţiile de discuri ale nepoţilor lor albumele grupului One Direction, afirmă autorii acestui ghid de sfaturi.

Ascultarea pieselor pop ale celebrei trupe  de băieţi  One Direction face parte din acest plan  alcătuit de Ready for Ageing Alliance, un proiect alcătuit din mai multe organizaţii de caritate, precum Age UK şi Alzheimer's Society.

Una dintre recomandările specialiştilor britanici stipulează:

Ţineţi pasul cu copiii. Lumea se schimbă în jurul nostru. Păstraţi-vă mintea activă şi angajată, de la noile tehnologii şi până la noile atitudini. Asiguraţi-vă că nu rataţi nimic şi folosiţi-vă de orice ocazie pentru a sta de vorbă cu persoanele tinere. Încercaţi să navigaţi pe internet. Ascultaţi piesele trupei One Direction (măcar o dată)

sursa | wowbiz 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.