Latest News

Sarutul frantuzesc : iata ce trebuie sa faci

Tot ce trebuie sa stii despre sarutul frantuzesc .


Nu trebuie să fii în Franţa ca să înveţi să săruţi franţuzeşte şi nici măcar să ştii limba franceză ! Ei bine , prima regulă este că nu există nicio regulă . Nu există o tehnică perfectă pentru un sărut , dar cu siguranţă găsim sfaturi  pentru a săruta excelent ; mai întâi de toate nu exageraţi cu limba . Sigur , sunt multe variante de sărut , dar acum vorbim despre sărutul franţuzesc , nu de sărutul  aspirator şi saliva nu trebuie inclusă în preţ ; mişcaţi-vă cu delicateţă încât sărutul să fie blând şi nimic mai mult .

În ceea ce priveşte dinţii , lăsaţi-i la locul lor dacă nu vreţi să auziţi partenerul gemând de durere , iar ochii trebuie să fie bine închişi pentru a savura momentul.

Foloseste-te de maini pentru a-i sugera partenerului  ceea ce simti. Mangâiaţi-l  usor daca sunteţi  intr-o stare romantica sau fiţi pasionali, pentru a-i transmite dorintele voastre ascunse. Tot actul trebuie sa fie ca un dans senzual, cuceritor, misterios, asa ca nu staţi nemişcaţi , ci bucuraţi-vă  de fiecare emotie

Sărut plăcut !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.