Latest News

Cum arată Antonia cu breton şi părul prins într-o coadă de cal . Foto !

Antonia este considerată cea mai frumoasă artistă din România


Solista arată bine indiferent ce şi-ar face, iar asta se poate vedea într-o fotogtrafie postată recent pe un site de socializare în care Antonia apare cu breton şi părul prins într-o coadă de cal .Desi a nascut in urma cu trei luni, Antonia arata impecabil, cantareata recapătându-şi silueta pe care publicul a avut ocazia sa o admire in videoclipuri şi pictoriale.

Frumuseţea este o trăsătură de familie în cazul Antoniei, cântăreaţa considerată cea mai atrăgătoare femeie din România. Dacă până acum fanii ei erau obişnuiţi să o vadă cu părul lung, fie vopsit blond la vârfuri, fie prins în codiţe, în coc, coadă sau împletituri, acum au ocazia să o vadă total schimbată.

Spectacolul susţinut duminică la Sala Palatului a fost unul de succes , iar Antonia a facut senzaţie în rândul fanilor cu outfit-urile pe care le-a ales pentru mult aşteptatul eveniment. Mai mult decat atat, Antonia pare sa fi apelat şi la o schimbare de look. In imaginea publicata pe Facebook, cântareaţa apare cu parul prins intr-o coada de cal, dar si cu breton.


 Foto : Facebook - Antonia Official

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.