Latest News

“Mama mea e cea mai bună!”, un nou reality show , din 19 aprilie , la Kanal D

Cea mai bună mamă se alege la Kanal D


Din 19 aprilie, Kanal D vine in intampinarea telespectatorilor cu un reality-show pentru intreaga familie: “Mama mea e cea mai buna!”. Productia, care provoca la “duel” cele mai pricepute mamici, va fi difuzata in fiecare duminica, de la ora 20:00 . îndemanarea in treburile casnice, spiritual de competitie, dinamismul si nu in ultimul rand devotamentul pentru familie sunt ingredientele acestui reality-show 

Pe parcursul emisiunii, trei mamici, unele dintre ele cunoscute publicului larg, se vor lupta petru premiul cel mare: o camera pentru copii complet mobilata.  Concurentele  vor avea de indeplinit sarcini ce revin in mod normal oricarei mamici care se respecta si isi iubeste familia: pastrarea curateniei, pregatirea mesei, mersul la cumparaturi  si implicarea in educatia copiilor.  Unele dintre actiuni se vor desfasura contra-cronometru,  cele trei mamici primind un anumit numar de puncte, in functie de cum se achita de indatoririle zilnice.


Evolutia concurentelor va fi atent urmarita si jurizata de doi specialisti: Raluca Iuga, specialist in psihologia copilului, si Andrei Laslau, nutritionist cunoscut. Acestia vor analiza comportamentul, actiunile mamelor, modul in care interactioneaza cu copiii lor , obiceiurile alimentare ale fiecarei familii.

via | Kanal D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.