Latest News

Cine este actrița Lodovica Comello

Scurtă biografie a actriței Lodovica Comello


Lodovica Comello este unul dintre cele mai indragite personaje din Violetta. Lodovica s-a născut pe 13 aprilie 1990  la San Daniele del Friuli si a devenit o cunoscuta actrita si cantareata italiana . La vârsta de 7 ani începe un curs de dans și chitară , iar vocea sa a fost remarcata deja la vârsta de 11 ani.

Popularitatea actriței Lodovica Comello crește în 2011 , când are posibilitatea să participe la un casting pentru un nou serial tv argentinian . Ajunsă la Buenos Aires , învața limba spaniolă și i se dă rolul personajului Francesca din cunoscuta telenovelă Violetta de la Disney Channel . Telenovela devine un succes mondial , iar personajele ajung pe scenele din Europa cu Violetta în concert .

În 2013 , Lodovica Comello publică primul single , "Universo" , produs de MAS . Lodovica reușește să intre chiar și în clasamentele muzicale cu piesele Otto Dia Mas și I Only Want to Be With You. Actrița a împlinit 25 de ani și a decis să se căsătorească cu Tomas Goldsmith . Imediat după ceremonie , Lodovica pleacă în Portugalia , unde promovează noul  album "Mariposa" . În data de 24 aprilie , tânăra cântăreață dăruiește publicului care o îndrăgește  cântecul  "Sin usar palabras" , piesa extrasă de pe albumul Mariposa 

Lodovica Comello in Varsovia


"Sin usar palabras" - Lodovica Comello ft.Abraham Mateo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.