Latest News

Martina Stoessel : fanii Violetta sunt in delir după confirmarea știrei pe care o așteptau toți

Martina Stoessel , în sfârșit , a făcut anunțul așteptat de toți fanii Violetta .


Martina Stoessel continuă să aibă mare succes cu Violetta Live , un tour care va ajunge și  în România . În ultima perioadă , însă , a atras atenția tuturor nu doar succesele , ci și viața sa privată . Despărțirea de Peter Lanzani a creat multă confuzie printre fani  , mai ales pentru că vestea a sosit ca un fulger pe cer senin .

În aceste zile , Violetta Live Tour 2015 se află în america latină , Argentina și Paraguay mai precis , și în unul dintre obișnuitele interviuri , Martina a dezvăluit ce planuri de viitor are , dar mai ales în ce stadiu este primul său album "fără Violetta" .

Lucrez la un album ce conține cântecele mele ca solistă , este ceva la care visez încă din copilărie ; adică să am un cd cu numele meu imprimat pe copertă . Este incredibil când mă gândesc că acest lucru va deveni , în curând , realitate .

Deci , fanele V Lovers pot fi liniștite , deoarece Martina Stoessel are mari proiecte pentru viitor și în curând , chiar dacă se aude că va fi în 2016 , ar putea anunța primul ei tour ca solistă . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.