Latest News

Europa FM Live pe Plaja - cel mai mare concert al verii

Mai putin de o saptamana pana la Europa FM pe plaja 2016 - cel mai mare eveniment de pe litoral .


Europa FM îi invită și anul acesta pe toți iubitorii de muzică și distracție la evenimentul "Live pe Plaja" , care va avea loc pe 29 , 30 , 31 iulie , pe plaja dintre Venus si Saturn . "Live pe Plaja" , cel mai mare concert al verii , a ajuns la cea de-a cincea ediție .

Intrarea la Europa FM Live pe Plaja este libera . Anul trecut , evenimentul "Live pe Plaja" a reusit sa adune la malul Marii Negre peste 100.000 de persoane 

Concerte Live pe Plaja

Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE și DeMoga MUSIC SHOW vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA,ANDRA, VUNK și PROCONSUL vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

Participa pe 29,30 si 31 iulie la cel mai mare eveniment live de pe litoralul romanesc: Europa FM Live pe Plaja

sursa : Europa FM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.