Latest News

Concert Maluma la Bucuresti pe 30 iunie 2018

Maluma in Romania, concert la Bucuresti pe 30 iunie. Bilete.

concert Maluma-Romania

 Maluma, unui dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului la nivel internațional, vine în România. Artistul columbian va concerta la București la sfârșitul lunii iunie, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, "F.A.M.E", lansat anul acesta.

Evenimentul unde il vom putea vedea pe Maluma este Festivalul de muzica latino, "El Carrusel", care va avea loc la Romexpo in perioada 30 iunie - 1 iulie 2018.

Columbianul Maluma, care strânge un miliard de vizualizări pe YouTube cu aproape fiecare hit, deschide primul Festival latino din România. Maluma a reuşit să-i detroneze pe Enrique Iglesias şi Ricky Martin şi promite să facă un show incendiar şi la Bucureşti.

Biletele pornesc de la 220 de lei, dar ajung şi la 750, pentru cele care vor să-l vadă de aproape, din sectorul VIP. Preţurile sunt însă pentru ambele zile de festival. Pe scenă vor mai urca DJ-ul german Robin Schulz, Juan Magan, Mandinga, Fly Project şi Whats Up.

Cine este Maluma si ce inseamna "Maluma" ?

Numele real al lui Maluma este Juan Luis Londono Arias, insa producatorii care l-au remarcat si i-au propus sa ii faca primul album, i-au sugerat si sa-si gaseasca un nume de artist. Asa ca, Juan Luis si-a ales Maluma care e, de fapt, un acronim format din primele litere ale prenumelui mamei, tatalui si surorii sale: Marlli, Luis si Manuela.

Poze Maluma


imagini cu Maluma


imagini Maluma-Bucuresti-2018


Maluma - Corazon - Video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.