Latest News

Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei

Veste bomba in televiziune. Irina Rimes este noul antrenor de la "Vocea Romaniei".

poze irina rimes-vocea romaniei

Loredana şi Adi Despot au decis să renunţe la proiectul Vocea României. De cealaltă parte, Adi Despot, solistul trupei Viţa de Vie, a renunţat la scaunul de antrenor după numai sezon. Astfel, este posibil ca Irina Rimes să vină chiar în locul Loredanei Groza. Rămâne de văzut dacă se confirmă şi plecarea lui Adi Despot şi cine l-ar putea înlocui pe acesta.

Cine este Irina Rimes, noul antrenor de la Vocea Romaniei.

irina rimes la vocea romaniei

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din ţara ei natală după ce a participat într-un show de talente „Fabrica de staruri”, din Republica Moldova, însă artista şi-a dorit să cucerească şi scena muzicală din România şi a reuşit. Este o apariţie inedită, plină de sensibilitate, cu un farmec aparte, iar muzica pe care o creează este întotdeauna inspirată din viaţa ei.
Irina Rimes s-a lansat cu o piesă care a fost luni în şir pe primul loc în topurile de profil din România, „Visele”, şi a continuat să ajungă la sufletele românilor prin talentul ei şi prin vocea plină de dorinţă şi pasiune.

Irina Rimes va ocupa scaunul de antrenor la ”Vocea României” și abia așteaptă să își aleagă o echipă de voci cât mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.