Latest News

Cine este Hailey Baldwin? Logodnica lui Justin Bieber

Justin #Bieber s-a logodit cu Hailey #Baldwin 

cine este iubita lui justin bieber

Starul pop canadian, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în vârstă de 21 de ani, sâmbătă seara, în timpul unei cine romantice, într-un restaurant de lux din Bahamas. Justin a ingenunchiat in fata topmodelului Hailey Baldwin si, in fata tuturor celor prezenti, a cerut-o in casatorie si a primit un raspuns afirmativ.

"Va rugam pe toti sa inchideti telefoanele, va multumim". Clientii restaurantului s-au privit surprinsi si au acceptat fara prea multe comentarii. "Asistati la un eveniment privat, iar protagonistul nu vrea sa fie filmat". Astfel, in fata unui grup de persoane care dansau - dar departe de ochii indiscreti ai curiosilor - a iesit Justin Bibier, care a ingenunchiat in fata unei frumoase blonde si a cerut-o in casatorie.

iubita lui justin bieber

Cine este Hailey Baldwin, iubita lui Justin Bieber?

Este vorba despre Hailey Baldwin, topmodel si nepoata actorului Alec  Baldwin, prietena lui Bibier de circa zece ani. Cei doi s-au cunoscut in 2009 la The Today Show si, chiar daca erau destul de mici, au legat o prietenie speciala, ce a durat de-a lungul timpului. La inceput a fost doar o prietenie, care in cativa ani s-a transformat in ceva mai mult: "Justin era unul dintre cei mai buni prieteni ai mei" a declarat Hailey acum doua luni intr-un interviu acordat ziarului The Times. "Apoi, toti stiu ca la varsta de 19 ani raportul dintre noi s-a schimbat, a fost cu adevarat ciudat, nu am vorbit mult timp".

Sunt ciudatenii peste care cei doi au reusit sa treaca. Selena Gomez e deja doar o amintire...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.