Latest News

Demi Lovato spitalizata din cauza unei posibile supradoze

Cantareata pop #DemiLovato se afla in spital din cauza unei posibile supradoze, scrie site-ul TMZ

imagini demi lovato

Potrivit site-ului american TMZ, Demi Lovato a fost spitalizata ca urmare a unei posibile supradoze de heroina. Cantareata si artista in varsta de 25 de ani a fost transportata de urgenta la un spital din Los Angeles. Duminică, Demi Lovato a avut un concert în California alături de Iggy Azalea. Luni noaptea a fost la o petrecere, la ziua unei prietene, și a postat fotografii pe Instagram în care părea fericită. Apoi, marți, înainte de prânz, după apelul de urgență, o ambulanță a transporta la spital de la domiciliul ei din Hollywood Hills.

Tânăra star, a luptat ani de zile cu diverse dependențe - de alcool, de cocaină și analgezice. Presa tabloidă scrie însă că Demi Lovato reușise să se lase timp de șase ani. Luna trecuta, ea a lansat piesa Sober, in care dezvaluie problemele sale.

Nascută la Albuquerque, New Mexic, in 20 august 1992, Demi Lovato s-a făcut cunoscută la doar 7 ani in serialul Barney and Friends, inainte de a deveni o adevarata stea de la Disney gratie filmului Camp Rock, urmat de primul sau album numit Don't Forget. Astazi Demi Lovato este unul dintre cele mai urmarite staruri din lume, cu 69,5 mil. de followers pe Instagram.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.