Latest News

Barcelona - Real Madrid 2-1 , video

Barcelona a bătut , sâmbătă 26 octombrie , cu scorul de 2-1 pe Real Madrid . Neymar , eroul primului "clasic" din carieră !




Barcelona a tranşat un nou ”Clasico” în favoarea sa, după ce s-a impus sâmbătă seară pe ”Camp Nou” în faţa lui Real Madrid, scor 2-1. Neymar a fost omul meciului cu un gol şi o pasă de gol, la primul duel din carieră contra madrilenilor în tricoul ”azulgrana”


Messi, Ronaldo, Neymar şi Bale. Sunt unii dintre cei mai scumpi jucători din lume, dacă nu, singur printre cei mai bine cotaţi la ora actuală. Iar, sâmbătă seară, pe durata unui ”Clasic”, al 225-lea din istorie, cei patru au împărţit acelaşi teren. Aproape 500 de milioane de euro era cota totală a jucătorilor care s-au aflat la startul meciului de pe ”Camp Nou”. Un meci între două mari rivale, unul care a devenit un rendez-vous tradiţional, din moment ce s-a mai repetat de 17 de ori în ultimii trei ani. Însă o premieră pentru cei doi antrenori, Gerardo Martino, respectiv Carlo Ancelotti. Iar dacă Martino nu a surprins pe nimeni, alegând un prim ”11” tradiţional, Ancelotti a inovat. Italianul l-a titularizat pe Gareth Bale, cel mai scump jucător din lume, cumpărat cu 100 de milioane de euro de la Tottenham în această vară, însă a trimis în teren şi un modul defensiv 4-3-3, cu Sergio Ramos, Modric şi Khedira, meniţi să se bată în duel direct cu Busquets, Xavi şi Iniesta.

Iată golurile din meciul Barcelona - Real Madrid 26 octombrie - video highlights .

via | prosport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.