Latest News

Dansez pentru tine : iata vedetele care vor concura

Dansez pentru tine Cel de-al 14-lea sezon al show-ului Dansez pentru tine va debuta pe 18 octombrie, la ProTV. Adolescentii fericiti !


Dansez pentru tine este o emisiune produsă și difuzată pe postul de televiziune Pro TV, prezentată și moderată de Ștefan Bănică Jr. și Iulia Vântur

 In cadrul noului sezon al show-ului Dansez pentru tine, ce va debuta la Pro TV luna aceasta, vor concura Sore, Ilinca Vandici, Elena Ionescu (Mandinga), Ruby, Giani Kirita, Falemi, Sorin Brotnei (Akcent) si Dima Trofim din LaLa Band

Noul sezon al show-uluiDansez pentru tine va fi, mai mult, o ocazie de a garanta audienta prin atragerea fanilor LaLa Band si a microbistilor. Asta deoarece in ringul de dans vor intra doi membri ai trupei de adolescenti si doi fotbalisti.Mai exact, Sore si Dima Trofin, idolii adolescentilor romani, vor intra in competitia visurilor urmand sa lupte pentru a ajuta cate un caz social impresionant.

La Dansez pentru tineva concura si Sorin Brotnei, proaspat despartit de trupa Akcent, dar si de logodnica, Ruby, Ilinca Vandici si Elena Ionescu, solista trupei Mandinga.

vezi mai multe pe site-ul oficial dansezpentrutine.protv.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.