Latest News

Demi Lovato si-a schimbat look-ul : par albastru pentru lansarea noului single Neon Lights


Demi Lovato a decis că albastru este culoarea perfectă pentru a prezenta noul său single "Neon Lights" , extras de pe ultimul album "Demi" .

Cântăreaţa , vedetă la X Factor SUA şi actriţă în Glee , a apărut la emisiunea lui Jay Leno cu parul albastru, intr-o tinuta rock-chic si a oferit o prestatie live demna de invidiat a noului sau single.
Demi Lovato ne-a obişnuit cu schimbările drastice şi repetate de hairlook , trecând în câteva ore de la păr castaniu la blond , de la negru la roşu , etc... Ce putem spune ... îi stă bine orice culoare !

Voiam intotdeauna sa imi vopsesc parul albastru, mov si roz cand eram mai mica. Dar eram ocupata incercand sa reusesc in showbiz si era destul de dificil sa merg la auditii cu parul albastru. Asa ca atunci cand am auzit ca se poarta sa iti vopsesti varfurile in nuante aprinse, am simtit ca pot sa imi vopsesc parul albastru. Stii ca ai reusit cand poti sa iti vopsesti parul albastru.
Este foarte probabil că alegerea acestei nuanţe electrice de albastru nu a fost întâmplătoare , ci un omagiu adus textului din Neon Lights , o melodie de dragoste şi pasiune  care vorbeşte , de fapt , despre lumini de neon care strălucesc în noapte .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.