Latest News

Saptamana modei de la Milano

Milano Moda Donna 2014 ! Prezentari incendiare .

Saptamana Modei Milano 2014

Săptămâna Modei de la Milano are loc de două ori pe an . Evenimentul cu prezentari de modă primăvară/vară se desfăşoară în perioada septembrie/octombrie a fiecărui an , în timp ce colecţia de toamnă/iarnă are loc februarie/martie .
Săptămâna Modei de la Milano , infiinţată în 1958 face parte din Big Four , patru evenimente importante desfăşurate în capitalele modei . Celelalte trei săptămâni ale modei , care fac parte din Big Four sunt cele din New York , Londra şi Paris .

La Milano continuă prezentarea colecţiilor de toamnă/iarnă ,semnate de marile case de modă . Evenimentul se va încheia pe 24 februarie .

În rochii de piele sau cu umerii acoperiţi cu haine de blană, modelele care au păşit pe podium au încins atmosfera. Ce-i drept, şi decorul le-a ajutat.Manechinele au defilat în cele mai noi ţinute ale caselor de modă celebre printre flăcări.

Roberto Cavalli - Milano Moda Donna  colecţia de toamnă/iarnă 2014/15 - video
 
 Dacă designerul Roberto Cavalli a mizat pe feminitate şi eleganţă, prietenul său Giorgio Armani a optat pentru pantaloni largi, combinaţi cu sacouri cu tentă masculină.În colecţia de toamnă-iarnă 2014 a casei de modă Emporio Armani au predominat culorile închise, combinate cu turcoaz şi alb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.