Latest News

Vacanta Mare - Batalia Generatiilor , show de comedie la Antena 1

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu revin  la TV cu “Vacanţa Mare – Bătălia generaţiilor”


“Am fost primii pe o piață goală de umor, iar acum, într-o perioadă în care lumea crede că nu se mai poate inventa nimic, uite că venim cu un stil nou în care lumea nu va recunoaște nimic din ceea ce s-a întâmplat înainte”, spune Mugur Mihăescu “Cu toții își fac probleme aflând că revenim pe post: oare or să fie iar Leana și Costel, oare o să fie altceva, fiecare o să-și dea cu părerea. Și mi-ar plăcea să-i surprindem pe toți. Formatul este absolut nou, ceva ce nu s-a mai făcut în România”, adaugă și Radu Pietreanu.
 Bătălia dintre generații se va da în platoul emisiunii între generația părinților, din care fac parte Mugur și Radu, și generația copiilor, care cuprinde două fete și doi băieți extrem de talentați
Radu Pietreanu mai spune că, odată cu acest show, Vacanța Mare își dorește să promoveze o nouă generație de umoriști care să se bată cot la cot cu ei și care, de ce nu, să le calce pe urme.


Vacanța Mare – Bătălia generațiilor, va avea 12 edițII și va fi pe post la sfârșitul lunii februarie. De ce “Bătălia generațiilor”? Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu se vor lupta cu “o gașcă de tineri feisbuchiști”.

| sursa | a1.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.