Latest News

Martina Stoessel disperata , trimite un mesaj de dragoste lui Peter Lanzani

Martina Stoessel si Peter Lanzani s-au despartit , dar se pare ca actrita este inca indragostita lulea de el .




Aceste zile nu sunt deloc simple pentru Martina . Cei doi îndrăgostiţi s-au despărţit acum câteva săptămâni , dar ştirea a fost difuzată doar acum câteva zile , lăsând loc de discuţii controversate : unii vociferează că Martina Stoessel a fost trădată de Peter Lanzani , care ar fi petrecut o noapte de dragoste cu Lati Esposito , în timp ce alţii ipotizează că problema ar putea fi Jorge Blanco

În realitate , se pare că Martina Stoessel ar fi încă îndrăgostită lulea de Peter Lanzani  , sau cel puţin , aşa se înţelege din ultimele sale declaraţii . Martina Stoessel  a vorbit cu inima deschisă despre sfârşitul relaţiei cu Peter Lanzani şi a explicat : "Nimic nu este definitiv , mă despart de cineva pe care îl voi iubi toată viaţa" .  Sunt cuvinte care ne fac să înţelegem că  sfârşitul acestei minunate poveşti de dragoste a fost provocat de Peter , nu de Martina , care încă îl mai iubeşte .

Ce ar fi putut provoca această decizie ? Peter Lanzani s-a plictisit de Martina Stoessel sau între ei s-a întâmplat altceva ?

Un comentariu:

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.