Latest News

Martina Stoessel : sezonul 4 din Violetta nu va mai fi din vina ei ?

Fanii Violetta sunt disperaţi .




"Violetta" a rămas în inimile a milioane de persoane , iar fanii Martinei Stoessel încă mai speră să vadă sezonul 4 din Violetta .După ultimul episod din serialul Violetta , Martina Stoessel a decis să spună adio personajului pe care l-a iubit foarte mult , publicând o lungă scrisoare pentru fani . Actriţa a scris :

Vreau să vă mulţumesc pentru fiecare lacrimă , pentru fiecare mesaj , pentru toate aplauzele , pentru demonstraţiile de afecţiune pe care mi le-aţi arătat în aceşti trei ani , m-aţi ajutat să-mi realizez visul , şi sper că v-am restituit în mică parte tot ceea ce mi-aţi dăruit . Violetta va rămâne mereu în inima mea , şi voi împreună cu ea !

Violetta şi Ludmila - "Mas que dos"

Martina Stoessel pare a fi destul de disperată pentru că a spus adio pentru totdeauna  personajului care a făcut-o celebră , dar după părerea multor fani , ea a renunţat la filmările unui nou sezon din Violetta .Actriţa , după unele zvonuri , ar fi refuzat să filmeze noi episoade din sezonul 4 , deoarece vrea să înceapă o nouă carieră ( cântăreaţă ? ) . Să fie oare adevărat ? Voi ce spuneţi ? Martina părea tristă şi disperată când a spus adio serialului tv , mai ales pentru că , împreună cu toţi actorii din show  , a creat o adevărată familie . 

22 de comentarii:

  1. Martina nu ar renunta niciodata la acest serial incredibil ! Cei care cred ca din cauza ei nu se mai face sezonul 4 inseamna cu nu sunt fani adevarati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e in serial dar poate in realitate e altfel dar nu ca as vrea sa nu fie ,,violetta 4 vreau sa fie violetta 4

      Ștergere
    2. Da chiar așa e Martina nar renunța niciodată la serialul ,,Violetta,, eu cred că ia se pregătește pentru sezonul 4 pentru că nu șar dezamăgi niciodată fanii și cred asta pentru că sunt fana ei numărul 1.

      Ștergere
  2. Pe MArtina o cred si o inteleg de ce nu mai vrea sa filmeze ... Sunt milioane de oameni care o iubesc si o apreziaza pentru vocea sa si pentru multe alte lucruri , dar ea , dupa parerea mea cred ca a renuntat pentru ca inafara de miile de oameni care o iubesc , mai sunt oameni care fac pagini cu "AntiVioletta" Si ii editeaza pozele incat sa para un monstru . Cred ca asta o deranjeaza si eu inca sper sa inceapa un nou sezon !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Toți iși bat joc de ea doamne ce or avea cu ea?? leor dat in cap doamne Eu o iubesc pe violetta E Frumos serialul insfarsit cineva care tine cu Mine Nu e corect.. Violetta e cel mai frumos serial

      Ștergere
  3. mereu vei fi in inima noastra nu te mai lua dupa cei care fac pagini antivioleta pentru ca si ei sunt prosti dar tu esti superba si tin la tine mult si multime de copi tine la tine fa terog frumos si sezonul 4 vedeti voi cum dar fal terog frumos te iubesc mult alti sunt prosti ca nu tine la tine ar noi tinem si te iubim si speram sa faci un nou sezon al 4 in care sa aflam cate mai multe lucriuri noi Multumesc te iubim

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot sa cred ieri s-a terminat 😢
    Au fost atatea momente impreuna cu ei am plans ,am ras ,ne-am bucurat . Ieri era sa plang pentru ca sa terminat mi-au lacrimat ochii... !
    Dar am auzit niste vesti care cred ca be vor bucura pe toti in 2017 se va filma Violetta 4 .. Și cred ca in 2017,2018 se va difuza pe televizor sper sa fie adevarat pana atunci ne vom juca tot timpul si daca vor fii ne vom uita la relorile din Vio 3 va pupp😯😯😢😢😢😥😥😍😍😍😍
    -Marroany😍👑

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O,zău așa!
      Și mie mi-a părut f rău că s-au terminat,dar nu am plâns.

      Ștergere
  5. Sa stiti ca violetta s-a terminat din cauza regizorului si deoarece au plecat actori din distiributie . Nu fiti suparati pe Martina. E mai bine ca serialul s-a termin cand inca e popular deoarece e mi convenabil pentru actori ( au timp pentru alte lucruri ) si regizor (poate sa mai faca si alte seriale precum violetta )

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar daca ea ar vrea sa fie un nou sezon ,asta nu se poate intampla decat daca se va crea un nou sezon ,cineva a scris aceste sezoane intr-un timp mai lung .Si chiar daca aceasta poveste se termina ,puteti sa radeti si sa plangeti gandinduva la povestea vieti voastre .☺"Si Vise Ema".

    RăspundețiȘtergere
  7. Violetta 4 va fi ! Uite dovada .violettasaison4.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sint niste indioti care nu vreau sa ma fie violetta . Martina nu renunta lupta mai departe si te rog continua sa joci in violetta noi ne dorim sa fie sezonul4

      Ștergere
    2. Sint niste indioti care nu vreau sa ma fie violetta . Martina nu renunta lupta mai departe si te rog continua sa joci in violetta noi ne dorim sa fie sezonul4

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  8. Vreau sa faca sezonul 4 o sa fac orce ca sa faci. Te rog fa sezonul 4

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu stiu dacă de asta renunță (ca să fie cântăreață), dar păcat că s-au terminat sezoanele din VIOLETTA.
    Asta e...

    RăspundețiȘtergere
  10. In soy luna 2 vor aparea cativa actori din violetta uitativa

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu se mai face Violetta 4,dar a apărut un nou serial(Soy Luna) care are în distribuție și câțiva actori din Violetta.
    Îmi pare rău pentru cei care iubeau serialul Violetta foarte mult, dar Soy Luna este,dupa părerea mea cel mai frumos serial din lume.

    RăspundețiȘtergere
  12. Baaaa , copii copaci de 2 ani,de ce va uitati la Violetta? Uiati-va la PornHub, Xnxx, Brazzers, PlayBoy , RedTube..alegeti una dintre toate desenele pe care le-am enumerat....uitati-va si veti avea o copilarie frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  13. De ce trebuie sa dam vina pe Martina fiinca nu cred că e vina ei eu iubesc mult serialul ,,Violetta" sunt fana acestui serial și sper din toată inima să continue și cu sezonul 4 .
    Copiii și adolescenții care iubesc Violetta vor susține acest serial orice ar fi.

    RăspundețiȘtergere

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.