Latest News

O familie moderna , faimosul serial de comedie pe Acasa Gold

Trei familii diferite, dar inrudite, fac fata incercarilor vietii si necazurilor in felul lor unic, plin de umor.



Fenomenul care de sase ani castiga premiul Emmy pentru cel mai bun serial de comedie, îl puteți  vedea in fiecare seara, de la 21:30, pe Acasa Gold. Ed O’Neil, actorul care a facut istorie in televiziune, interpretandu-l pe celebrul Al Bundy, revine in mare forma in rolul de sot, parinte si bunic.


Clanul Pritchett-Dunphy-Tucker: o familie minunată, mare și mixtă, condusă de Jay Pritchett. Alături de el se află Gloria, a doua lui soție, mult mai tânără decât el; împreună navighează prin viață alături de Joe, copilul lor, și Manny, fiul Gloriei, care urmează liceul cu farmecul si determinarea de care a dat dovadă de când era mic. Claire, fiica mai mare a lui Jay, și Phil, soțul ei, încearcă să țină pasul cu viața de familie în timp ce copiii lor cresc sub ochii lor, pornind de la cel mai tânăr, Luke, aflat în clasa a X-a la liceu, fiica lor Alex, care se pregătește să termine liceul și vrea să urmeze o facultate, iar Haley, cea mai în mare dintre frați, trăiește acasă. Apoi îl avem pe Mitchell, fratele lui Claire și fiul mai mare al lui Jay, care tocmai s-a căsătorit cu Cameron, iubitul lui. Proaspăt căsătoriți, cei doi se bucură de noua lor viață și au grijă de Lily, fata lor adoptată și îndrăzneață în vârstă de 6 ani. Aceste trei familii sunt unice în felul lor și împreună ne oferă o privire onestă, de multe ori ilară, în viața familiei moderne, care uneori este călduroasă iar alteori complicată.
 O familie modernă actori 



Producatorii serialului sunt Steven Levitan si Cristopher Lloyd, iar din distributie fac parte actori celebri precum Ed O’Neil, Sofia Vergara, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson sau Eric Stonestreet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.