Latest News

"Vacanta Mare" revine la Kanal D

Vacanta Mare , din nou la Kanal D : Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu filmeaza pentru noul sezon !


Grupul "Vacanţa Mare“ revine pe micile ecrane, la Kanal D, cu un nou sezon plin de aventuri al personajelor Leana şi Costel, interpretate de Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu.

"Vacanta Mare" a început filmările pentru un nou sezon care îi are în centrul atenţiei pe Leana şi pe Costel, personajele interpretate cu umor inconfundabil de Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu. Decorurile reconstituie toposul cunoscut - locuinţa din satul Sadova a familiei Pârţag, cu pridvorul casei, cu sufrageria în care tronează patul matrimonial, pozele de familie şi carpeta cu păuni, cu birtul unde îşi varsă oful îndrăgitele personaje, dar şi cu living-ul, amestec de neaoş şi kitsch orăşenesc, în care îşi trăiesc amorul năbădăios Axinte, interpretat de Ion Petrescu, şi Urinela, în rolul căreia o revedem pe Ani Creţu.

"Tot ceea ce vedeţi este inspirat din satul Sadova, casa, interioarele, Leana însăşi! Multe femei din Sadova semănau cu acest personaj mulţumită căruia eu, dintre bărbaţi, sunt cea mai frumoasă femeie. Filmăm cu mare bucurie, ca în studenţie“, a declarat Mugur Mihăescu.

Noile aventuri ale familiei Partag vor putea fi urmarite in toamna , la Kanal D 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.