Latest News

Supravietuitorul , cel mai asteptat reality show al anului , in curand la ProTV

Supravietuitorul , in septembrie la ProTV ! 



Cel mai asteptat show din lume a ajuns in Romania, numai la PRO TV. Supravietuitorul este show-ul in care 18 romani vor porni in aventura vietii lor!  Un colt de paradis, peisaje incredibile, provocari zilnice, aliante si sansa de a deveni Supravietuitorul in primul sezon al show-ului care a revolutionat televiziunea in intreaga lume sunt doar cateva dintre elementele care vor aduce suspansul in casele tuturor romanilor!
   
Odata cu marele titlu pe care unul dintre concurenti il va obtine prin strategia abordata pe parcursul show-ului, castigatorul va primi si marele premiu, un cec cu numele lui pe el, in valoare de 100.000 euro.

 Filipine este destinatia finala a concurentilor care vor incerca sa domine fizic si psihic in show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume!    Peste 7.100 de insule, peisaje impresionante oriunde te-ai uita, Oceanul Pacific si caldura – aceasta este, in cateva cuvinte, destinatia de vis pentru majoritatea turistilor. insa, cei 18 aventurieri din noul show de pe PRO TV vor avea parte de experienta vietii lor, nu de una turistica!      

 PRO TV le va oferi telespectatorilor un show complet, filmat integral in Filipine, care va aduce in casele tuturor romanilor suspansul si nerabdarea de a vedea un nou episod din Supravietuitorul, cel mai tare show din istoria televiziunii!

sursa : ProTV - Supravietuitorul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.