Latest News

American Hustle si 12 Year a Slave au fost desemnate cele mai bune filme la Globurile de Aur 2014

"American Hustle", de David O. Russell şi  "12 Years a Slave", de Steve McQueen au fost desemnate  cel mai bun film-comedie,   respectiv cel mai bun  film-dramă, la cea de-a 71-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminica seară, la Los Angeles.


Lungmetrajul "Ţeapă în stil american/ American Hustle" a fost marele câştigător al celei de-a 71-a ediţii a galei Globurile de Aur, unde  a obţinut trei trofee, inclusiv la categoria "cel mai bun film-comedie/ musical".
"American Hustle" se concentrează pe un complicat caz de corupţie din anii '70, cu ramificaţii în Congresul american. Atunci, 31 de oficiali guvernamentali suspectaţi de acte de corupţie şi trafic de influenţă au fost cercetaţi penal, iar 11 dintre ei au fost puşi sub acuzare. Filmul îi are în distribuţie pe actorii Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner şi Jennifer Lawrence.

Nominalizat la şapte categorii, acest lungmetraj regizat de David O. Russell, s-a impus la alte două categorii - "cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical (Amy Adams) şi "cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj" (Jennifer Lawrence).

Lungmetrajul "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", regizat de Steve McQueen, nominalizat la şapte categorii, a câştigat un singur trofeu duminică seară la Los Angeles, impunându-se la categoria "cel mai bun film-dramă".


Drama istorică "12 Years a Slave", bazată pe memoriile lui Solomon Northup, din 1835, prezintă povestea unui bărbat de culoare, interpretat de Chiwetel Ejiofor, răpit şi vândut ca sclav în Louisiana. Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Michael Fassbender, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Paul Giamatti şi Lupita Nyong'o.

Lista câştigătorilor Globurile de Aur 2014

  • Cel mai bun rol principal masculin într-un film - dramă: Matthew McConaughey ("Dallas Buyers Club")
  • Cel mai bun rol principal masculin într-un film - comedie/ musical: Leonardo Dicaprio ("Wolf of Wall Street")
  • Cel mai bun rol principal feminin într-un film - dramă: Cate Blanchett ("Blue Jasmine")
  • Cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical: Amy Adams ("American Hustle")

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.