Latest News

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur

Balonul de Aur- Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni seară, pentru a doua oară Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich.



Ronaldo, în vârstă de 28 de ani, a mai câştigat Balonul de Aur în 2008. El a marcat în 2013 67 de goluri în 56 de meciuri disputate. De asemenea, el a înscris toate cele patru goluri ale Portugaliei în dubla manşă cu Suedia, din play-off-ul de calificare pentru Cupa Mondială.
De asemenea, Cristiano Ronaldo este primul portughez care a câştigat de două ori Balonul de Aur. Anterior, el se afla la egalitate cu Eusebio şi Luis Figo, care au primit acest premiu câte o dată.


Este un moment foarte emotional. Le multumesc tuturor colegilor de la Real Madrid. Fara ei, acest trofeu nu ar fi fost posibil. Dedic acest trofeu lui Eusebio, cel care nu se mai afla printre noi . Sunt foarte fericit, este foarte dificil sa castigi acest premiu. Vreau sa ii multumesc sotiei mele, prietenilor mei, fiului meu. Este un moment extrem de emotionant
 BALONUL DE AUR i-a fost înmânat lui Ronaldo de fostul internaţional brazilian Pele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.