Latest News

Finala Vocea Romaniei : iata cine sunt cei patru concurenti

S-au ales concurenţii pentru finala concursului Vocea Romaniei !


Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate! Marea finala de la Vocea Romaniei este joi, pe 26 decembrie, de la 20:30, la ProTV!

Pentru finala de joi, Adrian Nour, Sânziana Niculae, Mihai Chițu și Marius Marin se vor lupta pentru cei 100000 de euro, iar publicul va decide și de această dată cine va fi marele câștigător.

Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.



Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.



Mihai Chitu  din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.



Marius Marin  din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 - 50%.


sursa : ProTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.