Latest News

Vocea Romaniei : Mihai Chitu este castigatorul celui de-al treilea sezon

Mihai Chitu a câştigat  VOCEA ROMANIEI 2013 şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro .

Castigatorul celui de-al treilea sezon al emisiunii Vocea Romaniei a fost desemnat Mihai Chitu. El a fost antrenat de Horia Brenciu si a avut parte de un moment special, in finala de la Vocea Romaniei, alaturi de Corina Chiriac.
Pe locul al doilea în finala "Vocea României" de la Pro TV s-a situat Sânziana Niculae, pe locul al treilea - Adrian Nour, iar pe poziţia a patra - Marius Marin.

După anunţarea rezultatelor , Mihai a declarat :

Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc 'Vocea României', mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă

Cine este Mihai Chiţu , câştigătorul de la Vocea României 

 Mihai Chiţu spune că toată viaţa a fost autodidact și că, deși a început să cânte de la vârsta de cinci-șase ani, abia în timpul liceului și-a dat seama că este talentat, potrivit site-ului emisiunii Vocea României. A făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a urmat o colaborare de trei ani cu trupa Înalta Societate,iar până în 2009 a luat o pauză. În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5, apoi a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.

 | sursa | ProTV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.