Latest News

Semifinale X Factor : Madalina Lefter va cânta si pentru profesorii şi colegii săi

Frumoasa semifinalistă de la X-Factor a transmis un mesaj emoționant către colegii și profesorii săi  


Ieșeanca vrea să-i facă mândri pe colegii săi și pe dirigintele, care o vor susține din fața televizoarelor . Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Mădălina și-a salutat apropiații aflați la sute de kilometri distanță: 
Le transmit colegilor mei de la Iași și domnului diriginte mulțumirile mele pentru susținerea și pentru această frumoasă surpriză ii iubesc și le transmit toată dragostea mea și le promit că voi face tot ce-mi stă în putință să trec mai departe 
Paula Seling, Lora, Luminiţa Anghel, CRBL, Călin Goia şi Dragoş Udilă vor cânta, în duet, alături de semifinaliştii X Factor!!!
Paula Seling va încerca să-l ajute pe Alex Maţaev să ajungă în marea finală. Florin Ristei a dat-o pe Dana pentru Lora, jurata "Next Star". Alături de Double X va fi CRBL, iar sprijinul celor de la November Dragoş Udilă, fost concurent X Factor, sezonul 2. Mădălina Lefter şi Luminiţa Anghel vor face cel mai cool duet, în timp ce Călin Goia, liderul trupei Voltaj, va cânta alături de Bogdan Bratiş.

Madalina Lefter are 15 ani și este din Iași. A cântat cu Olivia Newton-John și Anastacia. Acum, își joacă cele mai bune cărți la X Factor. Adolescenta s-a transformat într-o domnişoară în toată regula , care se mândreşte cu peste 60 de premii muzicale .


 Transformare de cinci stele ! Succes Madalina !

Sursa : X Factor A1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.