Latest News

Frozen / Regatul de Gheaţă : Martina Stoessel interpretează varianta in italiana si spaniola a piesei " Let it Go "

Martina Stoessel ( Violetta ) va interpreta  melodia  "Let it go" ( in spaniola si italiana ) de pe coloana sonoră a animaţiei  “Frozen “




Una dintre cele mai aşteptate pelicule ale sfârşitului de an, animaţia „Frozen/Regatul de gheaţă“ – o poveste pentru cei mici, dar şi pentru cei mari, are astăzi (27 decembrie ) premiera în cinematografele din România.
Frozen ( Regatul de Gheaţă ) , este o reinterpretare a poveştii“Crăiasa Zăpezii” scrisă de Hans Christian Anderson .Noua producţie Disney va rula pe marile ecrane din întreaga ţară în format 3D şi 2D, atât în varianta dublată, cât şi în cea subtitrată.

Despre filmul Regatul de Gheaţă

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Martina Stoessel , protagonista  serialului de mare succes Violetta , va interpreta  varianta piesei “ Let it go “ în spaniolă ( Libre Soy ) şi italiană ( All'Alba Sorggerò ) . Varianta originală a piesei este interpretată de Demi Lovato şi face parte de pe coloana sonoră a noului film marca Disney “ Frozen/Regatul de Gheaţă ". 

Video Martina Stoessel - All'Alba Sorggerò - Frozen

Video Martina Stoessel - Libre Soy - Frozen 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Gossip si TV Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Imagini pentru teme create de Bim. Un produs Blogger.